Wat kost het?

Bij Get2Gether houden wij het graag overzichtelijk. En makkelijk.
Hier vind je dan ook geen talloze lidmaatschapsvormen. Iedereen kan de test doen en zich helemaal gratis inschrijven bij Get2Gether. Of je nu veel of weinig gebruik wilt maken van onze service, er is altijd een manier die bij jou past.

 Gratis inschrijven inclusief 3 flirties! Flirtie
 Flirties & Tarieven
 Betaalmogelijkheden
 Welke singles tref je aan in ons bestand


Volledig gratis lidmaatschap!
Iedereen kan de persoonlijkheidstest doen en gratis een oproep plaatsen. Je ontvangt drie gratis flirties zodat je direct contact kunt leggen met andere leden. Alleen ieder eerste e-mailcontact kost je 1 flirtie. Alle verdere e-mails met deze persoon zijn helemaal gratis. Geen flirties meer? Dan kun je gratis lid blijven en wachten tot iemand jou een berichtje stuurt waarop je altijd gratis kunt reageren.


Flirties & Tarieven
Heb je meer flirties nodig? Dan kun je deze eenvoudig bijbestellen. Deze hoef je dus alleen te gebruiken voor elk eerste mailcontact. Alle daaropvolgende e-mails met deze persoon zijn onbeperkt en gratis.

Jouw flirties worden bijgeschreven op jouw persoonlijke pagina en geactiveerd vanaf het moment dat jij onze betaalbevestiging hebt ontvangen. De Get2Gether flirties zijn verkrijgbaar in 1, 5, 10, 15, 20 en 30 stuks. Daarnaast bieden wij je de volgende extra voordelige optie aan: betaal 30 euro en je kunt 2 maanden lang onbeperkt flirten en flirties gebruiken!!

Nieuw Jasje: zoals gezegd wordt get2gether in een nieuw jasje gestoken! Binnenkort is het mogelijk om je flirties per telefoon te bestellen, zodat je direct kunt reagere en niet meer hoeft te wachten tot de betaling is bijgeschreven! We zullen jullie hier verder over informeren middels een nieuwsbrief!


Get2Gether Flirties Flirties
  5 Flirties €   6,50          Omgerekend per flirtie € 1,30
10 Flirties € 11,00          Omgerekend per flirtie € 1,10
15 Flirties € 13,50          Omgerekend per flirtie € 0,90
20 Flirties € 16,50          Omgerekend per flirtie € 0,82
30 Flirties € 21,00          Omgerekend per flirtie € 0,70


Betaalmogelijkheden
 • Telefoon
 • SMS
 • I-Deal

   
  Hoeveel singles tref je aan in het Get2Gether bestand
  Overzicht
  Bij Get2Gether tref je een duidelijk online overzicht aan waarin je precies kunt zien wie er allemaal in ons bestand zitten. Hoeveel mannen versus vrouwen bijvoorbeeld maar ook percentage's over regio, leeftijd, opleidingsniveau en het doel van de oproep zijn vertegenwoordigd. Voor de facts & figures klik je hier

  Aantallen
  Nu wij Get2Gether in een nieuw jasje gaan steken, willen we jouw kans op het vinden van een geschikte partner gaan vergroten! We gaan je niet vertellen dat we de grootste singlessite van Nederland zijn en ook niet dat we maar liefst 144.568 singles in ons bestand hebben staan. Maar onze ambitie is groot, en we willen get2gether graag uitbrieden tot een gebruiksvriendelijk maar vooral actief platform waar ook de liefde van jouw leven tussen zit! Zonder andere sites nu direct af te vallen, we gunnen ze alle succes, zijn deze cijfers meestal niet correct. Vaak worden verouderde inschrijvingen meegenomen evenals proefinschrijvingen die uit nieuwsgierigheid zijn ontstaan, maar welke niet horen bij singles die nog steeds actief op zoek zijn. Met het nieuwe jasje willen we ook de activiteit van de leden gaan verhogen, dit zullen we doen door veel promotionele en leuke activiteiten, zodat de database snel zal groeien!

  Concrete cijfers
  Get2Gether is sinds december 2003 actief op het internet met als doel singles een leuk & interessant alternatief te bieden om met elkaar in contact te komen. Inmiddels heeft Get2Gether bijna 2000 leden en wij vertrouwen erop mede door onze betrouwbare werkwijze dat dit gestaag zal blijven groeien. Geen fake cijfers dus, maar de realiteit. Iedereen kan door middel van de zoekopdracht zien of er opoepen in staan die aan zijn of haar wensen voldoen en op basis van deze resultaten besluiten om zich in te schrijven. Je kunt bij elke oproep zien hoe lang het geleden is dat iemand heeft ingelogd, dus ook hier geen verrassingen.

  Terug naar boven
  www.get2gether.nl