singles

Singles


Singles horoscoop 2015
Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben dit jaar? Lees dan de Get2Gether horoscoop van 2015.


Singles & Uitgaan
Zin om je horizon te verbreden en uit je eigen kringetje te treden? Er zijn in Nederland diverse uitgaansbureaus die leuke dingen organiseren. Ook Get2Gether heeft regelmatig leuke & interessante single events! Lees meer in onze rubriek uitgaan.


Singles & Reizen
Vakantie is bij uitstek een moment om nieuwe mensen te leren kennen. Singlesreizen zijn een leuke optie. Op zoek naar de liefde of avonturiers die alleen nieuwe vrienden willen maken, voor elke single is er wel een geschikte reis te vinden! Meer info bij reizen.


Eerste contact
Zo'n eerste mail of afspraak is altijd spannend en ook een beetje onwennig. Het is nogal wat om een totale 'vreemde' te benaderen. Tips over de do's en dont's bij het prille mailcontact en hoe je zo'n eerste date doorkomt lees je bij singles & dating.


Flirten kan iedereen!
Het heeft alles te maken met jouw lichaamstaal en natuurlijk dat van die ander. Wat straal jij uit tijdens een ontmoeting en hoe kun je flirtgedrag herkennen? Je leest het bij flirten & lichaamstaal.


Fantasie of werkelijkheid
Fantaseren over je nieuwe ideale perfekte geliefde mag natuurlijk! Iedere single zal zich hier wel eens aan wagen. Al was het maar in je dromen toch? Meer weten? Lees dan liefde & fantasie.


Wat voor single ben jij & welke types trekken elkaar aan?
Behalve het feit dat je als single niet alleen bent maar met miljoenen bestaan er meer overeenkomsten. Singles zijn volgens het magazine One onder te verdelen in drie categorieŽn. Op zoek naar herkenning? Lees singles only.


Singles & Boeken
Je kunt er kasten mee vullen, al die boeken voor en door singles geschreven. Een topper is natuurlijk het dagboek van Helen Fielding met Bridget Jones in de hoofdrol. Maar daarnaast bestaan er vele serieuze en grappige boeken over het leven van de moderne single. Een goed overzicht met een ruime keuze tref je aan bij books for singles - vrouwen en vanzelfsprekend ook voor books for singles - mannen.


Terug naar boven
www.get2gether.nl