Horoscoop 2015

Ben jij ook zo benieuwd wat het nieuw jaar voor jou in petto heeft? Klik op jouw sterrenbeeld en Get2Gether vertelt je er alles over!

 Steenbok  Waterman
 Vissen  Ram
 Stier  Tweelingen
 Kreeft  Leeuw
 Maagd  Weegschaal
 Schorpioen  Boogschutter

Op zoek naar andere singles bij Get2Gether? Doe de test en schrijf je gratis in!

Steenbok steenbok 2004
Verschillende soorten planeten be´nvloeden dit jaar je sterrenbeeld. Sommige maken je behoorlijk onrustig. Wezenlijk is er echter niets aan de hand. Alles verloopt naar wens en er verandert niets. De onrust zit in jezelf en omdat Steenbokken daar niet van houden, worden ze kribbig of ongeduldig. Tot overmaat van ramp steken ze de beschuldigende vinger uit naar anderen. Als je je gemengde gevoelens accepteert, voel je je dit jaar veel beter. Single steenbokken besluiten plotseling dat ze genoeg hebben van het vrije leven en sommige zullen besluiten te gaan samenwonen of trouwen.

Waterman
waterman 2004 Niet te geloven, maar er komt meer en meer rust in het leven van Watermannen. Met name voor die geboren zijn voor 15 februari. Bereid je erop voor dat langzaam maar zeker de stilte neerdaalt. Ook al heb je hier lang naar uitgekeken en vaak vurig gewenst dat je leven minder hectisch zou zijn, nu voel je je vreemd en leeg van binnen. Het is een kwestie van wennen. In het leven van de andere watermannen kan er plotseling iets veranderen, maar ook zij krijgen het rustiger. Hoezeer je ook bezig bent met andere dingen in het leven, in relaties lacht het geluk je gewoon toe! Het is natuurlijk wel zaak dat geluk te grijpen.

Vissen
vissen 2004 Al tijden gaat al je energie in het werk zitten, er lijkt geen eind aan al je klussen te komen. Dat verandert dit jaar. Het blijft druk, maar je bent beter in staat op je routine te vertrouwen en je kunt makkelijker 'nee' zeggen. Delegeer maar, want dit jaar is bestemd voor huis, en vrienden. Genieten, lanterfanteren, herinneringen ophalen, etentjes en feestjes organiseren, dat is wat de sterren van je vragen. Kortom, je moet bijtanken en het hoognodige evenwicht tussen werk en privÚ herstellen. Het kan wel eens gebeuren dat je iemand ontmoet met een totaal andere achtergrond dan de jouwe zodat je je kijk op en je begrip van de wereld behoorlijk zult veranderen.

Ram
ram 2004 Verspil dit jaar geen energie aan oude koeien uit de sloot halen. Diverse planeten verzamelen zich in het huis van contacten en communicatie, en er zijn dus mogelijkheden te over voor de snelle Rammen om andere perspectieven te scheppen. Zowel zakelijk als privÚ. Laat je niet van de wijs brengen door vrienden of collega's die geen verandering wensen. Met enige tact kun je ze van je gelijk overtuigen en misschien zelfs enthousiast maken. Veel hangt af van je houding: zolang je de boel niet opblaast lukt alles. Als je al een relatie achter de rug hebt loop je voor je het weet de ware tegen het lijf. Alles gaat heel vurig, snel en overrompelend. Je duikt er vol enthousiasme in!

Stier
stier 2004 Verwarring heerst er in het hart van menige Stier. Verschillende planeten be´nvloeden de emoties en geven verschillende boodschappen af. De ene dag voel je je geweldig, de andere dag zit alles tegen. In sommige zaken lijkt geen schot te zitten, en dan dient zich ineens de perfecte oplossing aan. Je het gevoel dat je geen controle hebt over je leven. En dat is ook zo. De enige juiste houding is om maar mee te gaan met de stroom. Veranderingen werken nu positief uit. Van eind november tot half december bepaalt Venus je relaties en zal de liefde hoogtij vieren! Romantische reisjes of uitstapjes behoren dan tot de mogelijkheden.

Tweelingen
tweelingen 2004 Een swingend jaar voor de Tweelingen. De planeten geven je energie om grote klappers te maken. Zet dit jaar dus alles op alles en maak gedurfde plannen. De sterren overdonderen je met prachtige kansen. Alle stoplichten staan op groen en je zult het nogal druk gaan krijgen. Spring snel op ontwikkelingen in en neem op korte termijn belangrijke beslissingen. Verassingen van het goede soort lopen als een rode draad in jouw leven. Pluto heeft al een paar jaar invloed op je liefdesleven en daar komt nog geen verandering in. Op korte termijn duidt dit op hartstochtelijke en onstuimige liefde(s).

Kreeft
kreeft 2004 Een beetje rustig aan doen kan geen kwaad Kreeft. De meesten hebben zowel zakelijk als privÚ onder druk gestaan. En net als je het meer dan zat bent, kom natuurlijk de omslag. Met name vanaf de helft van dit jaar zie jij de wereld weer van de zonnige kant. Nieuwe kansen in je werk, en interessante ontmoetingen tijdens de vrije uren. Je hoeft er niet echt iets voor te doen, sta gewoon open voor andere ontwikkelingen en neem het zoals het komt. Single kreeften kunnen zich dit jaar van de ene romance in de andere storten en iedere keer denken ze de ware te pakken te hebben. Om daarna helaas weer een illusie armer te zijn. Voorkom dit door eerst op een rijtje te zetten wat je nu eigenlijk verwacht.

Leeuw
leeuw 2004 Je holt van hot naar her en het eind lijkt niet eens in zicht. Nauwelijks tijd om van iets echt te genieten en je blijft maar druk. De sterren verlangen dat je rust neemt, passen op de plaats maakt, en je iets passiever opstelt. En echt, het kan. Bovendien ben je hard aan wat extra ontspanning toe. Je pleegt roofbouw op je lichaam als je zo doorraast. Ontspan, en na een poosje kun jij er weer helemaal tegenaan! Zodra je iemand ontmoet die je ideaal vindt, komt er een andere persoon langs die nog idealer is. Dit is op z'n minst verwarrend. Maar Leeuwen willen nu eenmaal alles proberen om het geluk te vinden. Zolang het niet destructief is, waarom niet?

Maagd
maagd 2004 Onrust in de tent: verschillende planeten maken namelijk 'spanningsaspecten' met name de Zon en dat kan je vooral de eerste helft van het jaar opbreken. Het loopt allemaal niet zo lekker, en je hebt het gevoel dat je op alle fronten tegengewerkt wordt. Geef je maar over aan de gebeurtenissen. Het zijn slechts intermezzo's in een periode waarin juist veel goeds naar je toe komt. Sommige Maagden ervaren de spanningsaspecten totaal anders en zullen deze extra energie uitbuiten en afhandelen wat ze zo lang hebben laten liggen. Jupiters invloed op liefde en relaties stimuleert je wel om je vleugels uit te slaan. Hoe je daarmee om zult gaan, hangt af van je persoonlijke situatie en van je actuele wensen en verlangens.

Weegschaal
weegschaal 2004 Voor veel Weegschalen zijn veranderingen op komst. Je krijgt de kans nieuwe wegen in te slaan. Dat kan gebeuren op het gebied van werk, je thuissituatie of relatie. Neem de tijd om je gevoelens op een rijtje te zetten en probeer te doen wat je hart je ingeeft. Dat is niet zo gemakkelijk want je emoties lijken alle kanten op te vliegen. Juist nu er van je gevraagd wordt weloverwogen keuzes te maken. Plannen, structureren en tijd vrij maken voor jezelf, geven je echter de nodige ruimte en daadkracht om te doen wat je moet doen. Op het gebied van aantrekkingskracht en erotiek ben je vaak niet duidelijk. Het lijkt alsog je voortdurend van gedachten verandert. Toch slaat de liefde toe uit wel heel onverwachte hoek.

Schorpioen
schorpioen 2004 Een belangrijke periode in je leven, Schorpioen. Je groeit van maand tot maand en wordt sterker dankzij de uitdagingen die je in het verleden het hoofd kon bieden. Langzaam maar zeker is het tijd om te gaan oogsten. Je houdt de vaart er aardig in, ook al heb je het gevoel dat de mensen in je directe omgeving stilstaan. Dat is echter een kwestie van perspectief. Als jij met grote passen door het leven beent, lijkt het alsof je anderen ver achter je laat. In werkelijkheid word je goed in de gaten gehouden, en zijn sommigen zelfs bereid met je mee te lopen. Dit is geen jaar voor 'liefde op het eerste gezicht'. Avontuurtjes zijn mogelijk, maar waarschijnlijk ben je (terecht) voorzichtiger dan je zelf voor mogelijk had gehouden.

Boogschutter
boogschutter 2004 Nog steeds loopt de planeet Mars heen en weer in je sterrenbeeld. En deze planeet van actie, passie en oorlog geeft sommige Boogschutters het gevoel dat ze nooit rust krijgen, en anderen zo veel energie dat ze alles voor elkaar krijgen wat ze aanpakken. Maar alle Boogschutters hebben last van vermoeidheidsverschijnselen. En daar moet iets aan gedaan worden. Misschien is een actieve vakantie de oplossing? Stop in ieder geval deze overmaat aan energie in ontspannende zaken en vergeet de rest voorlopig even. Dit jaar maak je goede kans op een duurzame en evenwichtige en in alle opzichten een gelukkige relatie. Je kunt het vooral goed vinden met personen met wie je veel in leeftijd verschilt.

Terug naar boven
www.get2gether.nl